Vaata videot: kas see ongi sotsialistlik mürgeldamine?

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnavolikogu pressiesindaja saatis täna ajakirjandusele laiali pressiteate, milles süüdistab opositsioonilise SDE fraktsiooni aseesimees Jaak Jusket «sotsialistlikus mürgeldamises».

«Tallinna eelarve teise lugemise ajal linnavolikogus segas SDE fraktsiooni liige Jaak Juske vahelehüüetega istungit, kuni hakkas karjuma ja vastu lauda taguma ning lahkus seejärel häälekalt saalist. Selleks ajaks oli volikogu istung kestnud kaheksa tundi ja kell näitas üle südaöö. Juske vihapurske kutsus esile sotside esitatud sadade üksteisele sarnanevate linnaeelarve muudatusettepanekute ühendamine kümnekonnaks. Vitsuti sõnul polnud selles midagi erakordset.

Vitsuti hinnangul oli Juske käitumine ajendatud rohkem nn Toompea-sündroomist. 

«Toompea võimuparteide esindajad püüavad enda ilmeksimatuse sündroomi kanda vägisi volikogu saali. Juba mõnda aega kompavad nad lubatavuse piire küll räige sõnakasutuse, küll väljakutsuva käitumisega, süüdistades samas istungi juhatajat korralekutsumise eest. Sotsialistlikku mürgeldamist volikogus ma tõepoolest ei saa lubada,» kinnitas linnavolikogu esimees,» teatas volikogu pressiesindaja Ester Šank.

Seda, missugune näeb välja «sotsialistlik mürgeldamine», saab näha volikogu istungi videosalvestusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles