Tallinnas avab uksed uus geisõbralik ööklubi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinnas Vabaduse väljakul avab 1. jaanuaril uksed uus geisõbralik ööklubi W, mille avapidu teeb saluudi sallivusele ning kutsub hommikutundideni pidutsema.

Ööklubi W ühe omaniku Aivar Roobi sõnul pakub endise Bibabo ruumides avatav ööklubi W öist meelelahutusprogrammi, mille sarnast täna Tallinnas ei pakuta. «W on mõeldud inimestele – ükskõik, kas siis gaydele või heterotele, kes naudivad tavapärasest veidi vabameelsemat õhkkonda ning originaalprogrammi erinevate kodu- ja välismaiste artistide näol,» rääkis Roop. Nii ei puudu programmist topless go-go tantsijad, showbaarmenid ning drag-queenid. «Endast lugu pidavale ööklubile omaselt valvab külaliste üle ka sõnakas perenaine, kelleks on klubist Angel armsaks saanud Aili,» lisas Roop.

Avapeo teemaks on «Läbi lillede uude aastasse» ning sel puhul on kogu klubi ehitud pidurüüsse – nii ruum kui külalised külvatakse üle lilledega, et siis hommikuni legendaarse DJ Julma valitud muusika saatel tantsu keerutada. Lisaks astub peaesinejana üles näitleja ja laulja Lauri Liiv. Alates jaanuarist on W avatud igal reedel ja laupäeval ning Roobi sõnul võib uue aasta programmilt oodata üllatusi, mida pole veel üheski siinses ööklubis nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles