Harjumaal registreeris politsei nädalalõpul 13 vargust

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niiduk aias. Pilt on illustratiivne.
Niiduk aias. Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Langovits

Põhja politseiprefektuur registreeris nädalalõpul Harjumaal ühtekokku 13 vargust, mille käigus jäid kadunuks näiteks kolm niidukit, auto ja motoroller.

Ööl vastu reedet varastati Saula külas Kose vallas abihoonest muruniiduk, mootorsaag, elektrigeneraator ja veel muid esemeid, millega tekitati varalist kahju 38 600 krooni väärtuses.

Pea sama suurt kahju tekitati laupäeva öösel Maardus maja eest ära varastatud motorolleri vargusega, millega tekitati varalist kahju 36 900 krooni.

Pühapäeva öösel varastati aga Nõrava külas Kose vallas majast köögipliit, radiaatoreid, metallisaag ja muid esemeid koguväärtusega 33 000 krooni.

Vargustest registreeris politsei veel näiteks sõiduauto röövi Saha külas Jõelähtme vallas, millega tekitati varalist kahju 15 000 krooni väärtuses ning Luige külas Kiili vallas toime pandud varguse, kus garaažist viidi minema muruniiduk ja muid aiatööriistu koguväärtusega 8 000 krooni.

Laupäeva öösel varastati Keilas kuurist jalgratas, muruniiduk, trimmer koguväärtusega 10 500 krooni ning Loksa linnas kuurist jalgratas väärtusega 7 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles