Kokkuvõtete aeg

maaelu edendaja toimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta viimane Maaelu Edendaja teeb esmalt kokkuvõtteid – missugune oli läinud aasta põllumeestele ning milliste ootuste ja plaanidega nad lähevad uuele aastale vastu?

Tulevikku vaatab ka meie tehnikalugu, sest Eesti põllumees on teadagi üks uuendusmeelsemaid ja läheb huviga kaasa põllutehnika viimase sõnaga.

Selle numbri persoon – Heiki

Kruusalu – viib lugejad aga kuusemaailma ning purustab kiirelt müüdi, et jõulukuuskede kasvatamiseks pole muud vajagi kui taim mulda istutada.

Maaelu Edendaja vahest ehk kõige intrigeerivam teemapüstitus tuleb sel korral ühe piimanduskonsulendi arvamusartiklist, kus ta pakub välja, et üks alternatiivne turuosa võiks piimale olla selle kasutamine spaades iluprotseduuridel.

Praktilise poole pealt jagame nõuandeid, kuidas teha käepäraste vahenditega jõuluseadeid ning milliseid raamatuid võiks aiandushuviline endale pikkadeks pühadeks koju varuda, et uueks hooajaks ideid koguda.

Kohtumisteni juba uuel aastal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles