Vägev Bayern ei jätnud Augsburgile võimalust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitlemas Robert Lewandowskiga.
Ragnar Klavan võitlemas Robert Lewandowskiga. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Saksamaa jalgpalli kõrgliigas kolmandale kohale kerkinud Augsburg ühes Eesti koondise kapteni Ragnar Klavaniga sai külma duši, kui Bundesliga 15. voorus tuli tiitlikaitsjale ja ülivõimsale tabeliliidrile 0:4 alla vanduda.

Augsburg suutis Bayerni survele vastu pidada 58. minutini, kui külalised Mehdi Benatia pealöögist skoori avasid. Vaid minut hiljem tegi Arjen Robben oma firmaliigutusega seisuks 2:0 ja lisas hiljem veel ühe värava, jala sai valgeks ka Robert Lewandowski. «Kõik on ilmselt nõus, kui ütlen, et Bayern mängib täiesti omaette liigas. Nende meeskonnas on niivõrd palju klassi, et see võit on täielikult teenitud,» lausus Augsburgi peatreener Markus Weinzierl pärast kohtumist.

Augsburg ei pea Bayernile allajäämise pärast punastama, sest Bundesligas pole liidritest seni suutnud jagu saada veel mitte keegi. Fenomenaalses hoos on Bayerni kaitseliin, nad on 15 mänguga lubanud enda võrku lüüa vaid kolm palli. Kaotus langetas Augsburgi liigatabelis viiendaks, kuid sama palju punkte on ka viimases voorus omavahel 1:1 viiki mänginud ning kolmandal-neljandal kohal olevatel Leverkuseni Bayeril ja Mönchengladbachi Borussial.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles