Rock läheb püüdma eurosarja alagrupi võitu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimaste kuudega aina paremasse mänguvormi tõusnud Janar Taltsi sõnul tuleb täna Ungari vastu kõva pusimine, kuid favoriit peaks olema Rock.
Viimaste kuudega aina paremasse mänguvormi tõusnud Janar Taltsi sõnul tuleb täna Ungari vastu kõva pusimine, kuid favoriit peaks olema Rock. Foto: Margus Ansu

Kuigi Rock on EuroChallange’i sarjas endale alagrupist edasipääsu juba kindlustanud, läheb meeskond täna Ungarit kindlasti võitma, et kindlustada alagrupis esikoht ning saada vahegrupis parem positsioon.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul on Tartu meeskonna eesmärk tänane mäng kindlasti võita ja kuigi edasipääs on kindel, mingit hinnaalandust ei tule.

«Me tahame igal juhul oma alagrupi võita ja selleks tuleb mäng kindlasti ära võtta. Pealegi on see selle aasta viimane kodumäng ning me tahaksime lõpetada mänguseeria hästi. See, et suurt pinget ei ole, võib-olla lihtsalt soosib seda, et mehed saavad vabalt mängida. Aga kokkuvõttes läheme igal juhul võidu peale mängima,» rääkis Kullamäe.

Alagrupi võit on Kullamäe sõnul väga tähtis. Esiteks annab see kogu võistkonnale edaspidiseks hea enesetunde. Teiseks võiks esikoht tuua vahegrupimängudel Rockile jõukohasemad vastased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles