Kohus tunnistas Rasmus Vesiloo peksmises süüdi

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harju maakohus mõistis eile Rasmus Vesiloo süüdi endise elukaaslase Triin Tulevi peksmises ning mõistis talle üheksa kuu pikkuse tingimisi vangistuse.

Kõigepealt saabus kohtumajja Tulev koos advokaat Maria Mäega. Mõlemad olid riietatud musta ja surmtõsised. Nad ei vaadanud ajakirjanike poole. Siis tuli Vesiloo, valges särgis, viksitud kingades. Kohtunik Anne Rebane ütles enne istungi algust, et ruum tuleb kohe pärast otsust tühjaks teha. Tundus, et neil on meediatähelepanust kõrini.

Rebane luges otsuse ette. Vesiloo on süüdi, saab üheksakuuse tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Tulevile peab ta maksma 3500 eurot, kuigi naine oli küsinud 20 000 eurot. Kohtuniku sõnul ei ole kõik Tulevi väited tõendatud. Näiteks see, et tal tekkisid vägivalla tõttu kuulmiskahjustused, mistõttu ta kaotas töö. Ja see, et tema rasedus peksmise tõttu katkes. Samuti pole tõendatud, et Tulev «tundis suurt hirmu vägivalla kordumise ees», ütles kohtunik Rebane. «Vastupidi, veel mõni päev pärast kuritegu soovis ta jätkata kooselu Rasmus Vesilooga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles