Tallinna saabunud turist avastas, et kohvrist on kadunud riided ja prillid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohver
Kohver Foto: EGERT KAMENIK/PM/EMF

Polisei poole pöördus 15. detsembril  Tallinna lennujaama saabunud turist, kes avastas, et tema reisikohvrist on varastatud riideid ja prillid. Vargusega tekitatud kahju on umbes 1500 eurot.

«Reisijal on lepinguline suhe alati lennufirmaga, see tähendab, et nii pea kui reisija annab oma pagasi ära, vastutab selle eest lennufirma. Kirjeldatud puhkudel on osapooli väga palju, sest vargus võib olla toimuda lähtejaamas ning vahemaandumise korral ka vahejaama(de)s. Uurimine kuulub lennufirma pädevusse, sest neil on võimalik näha, mis kaudu pagas on liikunud, kui kaua kuskil peatunud jne,» rääkis Tallinna Lennujaama pressiesindaja Margot Holts.

«Soovitame reisijatel selliseid asju avastades alati võtta ühendust lennufirmaga ja sealt kaudu hakata seda probleemi lahendama. Tallinna Lennujaama territooriumi ja siseruume katab videovalvevõrk ning suhtume sellistesse juhtumistesse väga tõsiselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles