Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Liinamäe tuli Eesti meistriks

Iluuisutamise naiste üksiksõidu Eesti meistriks krooniti Gerli Liinamäe, kes teenis lühikava ja vabakavaga kokku 130,79 punkti. Laupäeval toimunud lühikava järel hoidis Liinamäe 41,59 punktiga kolmandat kohta. Pärast lühikava liidrikohta hoidnud Helery Hälvin sai lõpuks 122,96 punktiga teise koha. Kolmandaks tuli Diana Reinsalu, kes kogus 117,42 punkti. Meeste üksiksõidu Eesti meistriks krooniti 152,91 punkti kogunud Samuel Koppel.

Augsburgile magus võit

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas sai laupäeval võidulisa Ragnar Klavani tööandja Augsburg. Koduväljakul alistati 2:1 oma lähirivaal Mönchengladbachi Borussia.

Augsburg jäi juba kolmandal minutil kaotusseisu, kui penalti realiseeris Max Kruse. Poolajapausile mindi aga viigiseisul, kuna Augsburgi eest sai värava kirja Markus Feulner. Teisel poolajal lõi võiduvärava Raul Marcelo Bobadilla. Klavan viibis väljakul terve kohtumise. Liigatabelis hoiab Augsburg 27 punktiga kuuendat kohta. Mönchengladbach on samade punktidega juures.

Kümmel sai 28. koha

Davosis peetaval murdmaasuusatamise MK-etapil jõudis Peeter Kümmel vabatehnikasprindis kvalifikatsioonist edasi, kuid poolfinaali ei pääsenud. Kümmel sõitis kvalifikatsioonis välja 20. aja ja pääses sellega veerandfinaali, kus jäi oma sõidus viimaseks. Lõpuks sai Kümmel kirja 28. koha. Teistest eestlastest sai Siim Sellis 57. koha, Raido Ränkel lõpetas 60. ajaga.

Real võitis MMi

Jalgpalliklubide maailmameistrivõistluste finaalis võttis San Lorenzo üle kindla 2:0 võidu Real Madrid. Avakolmveerandtunni lõpus pääses peaga löögile meeskonna keskkaitsja ning suurtes mängudes tähtsaid väravaid löönud Sergio Ramos, kes oli ka eile kindel. Oma finaaliväravate kogusse lisas pärast vaheaega järjekordse tabamuse Gareth Bale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles