Tartu Titans võistleb Balti liigas

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener Mike Dehner (hallis särgis) rõhutab hea ja tugeva ettevalmistuse vajalikkust. Umbes neli kuud enne hooaja algust veedab meeskond jõusaalis rasket trenni tehes.
Peatreener Mike Dehner (hallis särgis) rõhutab hea ja tugeva ettevalmistuse vajalikkust. Umbes neli kuud enne hooaja algust veedab meeskond jõusaalis rasket trenni tehes. Foto: Kristjan Teedema

Ameerika jalgpalli meeskond Tartu Titans mängib tuleval hooajal äsjaloodud Balti liigas, kus osalevad peale eestlaste veel Valgevene, Venemaa ja Läti võistkonnad.

Tartu Titansi meeskonna eestvedaja ja mängija Allan Rajavee selgitas, et uude liigasse mängima minek on meeskonnale hädavajalik. Eriti seetõttu, et möödunud hooajal võisteldi kogu aeg vaid ühe meeskonna, Riga Lionsiga. «Tahame näha teisi klubisid ja neile kas või kaotada, muidu muutub asi liiga üksluiseks,» rääkis Rajavee.

Tema sõnul tekivad ühe ja sama klubiga mängimisel harjumused ja meeskond ei arene. Rajavee sõnul soovisid nii lätlased kui ka eestlased astuda uuel hooajal sammu edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles