Vargusega vahele jäänud asekantsler lahkus ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriministeeriumi kunstide asekantsler, sihtasutuse Tartu Loomemajanduskeskus tegevjuht suvest 2009 talveni 2014 Raul Oreškin.
Kultuuriministeeriumi kunstide asekantsler, sihtasutuse Tartu Loomemajanduskeskus tegevjuht suvest 2009 talveni 2014 Raul Oreškin. Foto: Kultuuriministeerium

Kultuuriministeeriumi kunstide asekantsler Raul Oreškin, kes pani üleeile Tartu kaubamajas toime poevarguse, esitas avalduse teenistusest lahkumiseks. Kultuuriminister Urve Tiidus rahuldas avalduse.

Raul Oreškin jäi Tartu kaubamajas vargusega vahele esmaspäeval kell 11.30, kui kaubamaja toidupoe turvatöötaja märkas mitmesuguseid kaupu näpanud meest ning pidas ta kinni. Selgus, et Oreškin  oli varastanud veini, jäätist ja päikesekreemi, kokku 50 euro väärtuses kaupa.

«Tabatud isik oli kaine, käitus rahulikult ja kahetses tehtut. Tema suhtes alustati väärteomenetlust ning teisipäeval kuulab politsei üle turvatöötaja,» kommenteeris juhtunut BNSile Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles