Doktor Meren: viskasime Eston Kohvriga isegi nalja

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doktor Tiit Meren.
Doktor Tiit Meren. Foto: Toomas Huik

Pärast kuid kestnud taotluste esitamist, et Eesti arst lubataks Venemaal kinnipeetava kaitsepolitseiniku Eston Kohvri juurde, õnnestus kardiovaskulaarkirurg Tiit Merenil lõpuks eile temaga Moskva Lefortovo vangla meditsiiniosakonnas tunniks ajaks kohtuda ja viia läbi arstlik kontroll.

Meren ütles Postimehele, et Eston Kohvri tervislikku seisundit võib asjaolusid arvestades hinnata «rahuldavalt heaks». Merenile jättis neutraalseid erariideid kandnud Eston Kohver füüsiliselt heas toonuses inimese mulje.

«Meie kohtumise alguses tekkis kahe kaasmaalase vahel kohe hea side. Eston käitus äärmiselt väärikalt, ta valitses olukorda kenasti ja tema vaimne seisund jättis stabiilse mulje. Me viskasime isegi nalja selle üle, millistes äärmiselt piiratud tingimustes me pidime vangla haigla stomatoloogiakabinetis kohtuma,» rääkis Meren.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles