Lääne-Virumaal põles elumajja ehitatud saun. Kaks korda

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju Mäetagusel
Tulekahju Mäetagusel Foto: Kaspar Pokk

Mäetaguse külas süttis hilisõhtul elumajja ehitatud saun. Põleng peatati keskööks, aga kell kolmveerand neli öösel olid päästjad saunas tagasi.

Hoone oli väike, vaid 7x16 meetrit, kuid kustutustööd kestsid ligi kolm tundi. Teade tulekahjust Vinni valda Lääne-Virumaale saabus häirekeskusesse kella veerand kümne ajal õhtul.

Autor: Kaspar Pokk
Autor: Kaspar Pokk Foto: Andres Pokk

Majas olnud naine sai põlevast hoonest ise välja ja viga ei saanud. Põlema läinud saunast levisid leegid ka katuse alla, tulekolleteni jõudmiseks tuli päästjatel osaliselt ka plekk-katust lahti võtta. Praktiliselt kogu hoone sai tugevaid suitsu-, tahma- ja kuumakahjustusi, sauna osa hävis.

Autor:
Autor: Foto: Kaspar Pokk

Kuigi tulekahju kustutati ja hoone kontrolliti enne päästjate lahkumist üle, jäi ilmselt mõni termokaamerale nähtamatu säde siiski veel hõõguma, sest öösel kell 3.42 tuli samasse kohta uus väljakutse. Siis tossas sauna vahelagi. Tulekolle leiti ja kustutati kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles