Maavalitsus ähvardab Gobusi trahviga

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maakonnaliinide teenindaja on aasta algusest Gobus, kuid jaanuaris sõitis liinidel  ka Tarbusi kirjadega busse.
Tartu maakonnaliinide teenindaja on aasta algusest Gobus, kuid jaanuaris sõitis liinidel ka Tarbusi kirjadega busse. Foto: Kristjan Teedema

Tartu maakonnaliinidel aasta alguseks tööd alustanud Gobus peab tänaseks esitama Tartu maavalitsusele ülevaate, kui paljud bussid vastavad hankelepingu tingimustele. Konkurent Eesti Buss osutas, et lõviosa ei vasta.

Tartu bussijaamas on ka visuaalsel vaatlusel näha, et Gobusi liinidel sõidavad läinud aasta lõpuni Tartu maakonnaliine teenindanud Tarbusi kirjadega bussid ja registreerimisnumbri järgi on võimalik tuvastada, et paljud neist on registreeritud enne 2014. aastat. Liinile pidid aga asuma bussid, mis on kuni aasta vanad ehk registreeritud mullu. Gobus ja Tarbus on sama kontserni ettevõtted.

Konkurent Eesti Buss, mis on Sebe tütarettevõte, luges 1. jaanuaril kokku, et tunni jooksul nähtud seitsmest bussist kuus ei vastanud nõuetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles