Aasta algas segadusega

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus aasta algas Tartu maakonnaliinidel paraja segadusega, mis ei olnud tingitud niivõrd vedaja muutumisest, kuivõrd sellest, et muutusid sõiduplaanid ja marsruudid.

Kuigi peatus.ee leheküljel oli info selle kohta juba novembris, ei teadvustanud paljud reisijad seda. Samal aja T-pileti keskkonnast ei olnud korrektne info kohe leitav.

«Praeguseks on tulnud sõitjatelt palju pärimisi ja nõudmisi, miks seda bussi või sellel kellaajal enam ei ole ja miks buss sealt enam ei sõida,» ütles Gobusi juhatuse liige Valter Keis. «Segadust on palju, ütleme otse välja, aga töö on tellija materjalist. Maavalitsus korjas kokku arvamused ja nagu ikka – kes kõvemini häält teeb, selle soov kirja läheb.»

Tulemuseks oli piltlikult öeldes see, et ühe hääletegija kohta sai kümme õnnetut vaikijat, kirjeldas Keis.

«Ma ennustan küll, et maavalitsusel tuleb hakata sõiduplaane korrigeerima. See tekitab kõikidele osalistele palju tööd,» lisas Keis.

«Veel ja veel tuleb selgitada inimestele uusi sõiduplaane ja levitada teadmist,

inimesed paljud ei tea, et www.peatus.ee on ainus ja ametlik infokanal, kuhu maavalitsused laevad ainsa kehtiva sõiduplaani,» lausus Keis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles