Vastne kolledž parandab keeleõpet

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma keelte ja kultuuride kolledži direktor Kersti Lepajõe on varem töötanud Euroopa Liidu kõrgharidusprogrammi Tempus juhina, olnud eesti keele lektor Helsingi ülikoolis ning töötanud eesti keele dotsendina Tartu ülikoolis. Seda viimast ametit soovib ta osalise koormusega ka jätkata. «Töö tudengitega on mind alati väga köitnud,» ütles ta.
Maailma keelte ja kultuuride kolledži direktor Kersti Lepajõe on varem töötanud Euroopa Liidu kõrgharidusprogrammi Tempus juhina, olnud eesti keele lektor Helsingi ülikoolis ning töötanud eesti keele dotsendina Tartu ülikoolis. Seda viimast ametit soovib ta osalise koormusega ka jätkata. «Töö tudengitega on mind alati väga köitnud,» ütles ta. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli maailma keelte ja kultuuride kolledži direktoril Kersti Lepajõel oli eile esimene tööpäev. Ta ütles, et tunneb end umbes nii nagu pagar, kel käesoe piim ja pärm ees, kuid suur saiategu alles ootamas.

1. jaanuaril 2015 tegevust alustanud filosoofiateaduskonna uus kolledž hakkab uute õppekavade järgi tööle järgmisel semestril ehk 1. septembril. Praegu käib ettevalmistus.

Kolledži ruumid hakkavad  paiknema Lossi 3 õppehoones ning need tuleb ka remontida ja sisse seada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles