Lapsed võtavad mõõtu robotivõistlusel

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veeriku ja Tartu Kesklinna kooli õpilased näitavad roboteid, millega minnakse homme võistlema. Pildil Kesklinna kooli õpilased (vasakult) Mathias Karl Selberg, Stella Tsäko, Kevin-Richard Jõgi (Veeriku kool), Valter Pakk, Markus Palatu, Annabel Täheväli, Rainis Puusepp (Veeriku kool), Liis Rossner ja Mikk Marten Miljan.
Veeriku ja Tartu Kesklinna kooli õpilased näitavad roboteid, millega minnakse homme võistlema. Pildil Kesklinna kooli õpilased (vasakult) Mathias Karl Selberg, Stella Tsäko, Kevin-Richard Jõgi (Veeriku kool), Valter Pakk, Markus Palatu, Annabel Täheväli, Rainis Puusepp (Veeriku kool), Liis Rossner ja Mikk Marten Miljan. Foto: Margus Ansu

Laupäeval on Ahhaa keskuses laste rahvusvahelise robootikavõistluse First Lego League (FLL) poolfinaal, kus ligi pool tuhat koolinoort võistleb iseehitatud ja -programmeeritud robotitega. 

Võistluseks on valmistutud oktoobri algusest. Mõõtu võetakse nii robotidisainis kui ka innovaatiliste õppelahenduste projektides. Interaktiivseim võistluse osa on aga hasartne mäng, kus tuleb robotitega läbida mitmesuguseid takistusi.

Robotimäng

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles