Video: jänkid kirjeldavad lustakas võtmes Tallinna eluolu

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: YouTube kuvatõmmis

Internetis levib video, kus YouTube´i blogija Jason Tongen tutvustab lustlikus võtmes Tallinna eluolu ja vaatamisväärsusi. Koos eestlasest tuttavaga hängitakse Kalamaja hipsteritega, külastatakse Patarei vanglat ja üht vanaema, kelle kass on õppinud potil käimise. Vaata videot!

Blogija tahtis enda sõnul Eestis käia kahel põhjusel: esiteks, keegi ei tea sellest kohast mitte midagi ja teiseks, sealt on pärit tema sõber Rob. Rob on muideks Jasoni tutvusringkonnas ainuke mees, kes oskab mängida kannelt, või teab, mis asi see on.

Humoorikas videos kohtutakse ka baarmen Dave´iga, kelle meelest on eestlased ühed lahkeimad inimesed keda ta teab. «Inimesed on lahked seetõttu, et nad on elanud rasket elu, nende maad on korduvalt vallutatud ja nad on elanud pikalt okupatsioonis. Pärast selliste raskuste läbielamist on nad õppinud väärtustama teisi inimesi,» ütles ta.

Videos külastatakse Patarei vanglat, mis meenutas video tegijate sõnul filmi «Saag» võteplatsi. Hiljem käiakse endise kaitseväelasega lasketiirus, külastatakse jääbaari ning Rob´i vanaema, kelle kass on õppinud potil käimise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles