Fotod: Tallinna suuremad teed on puhtad

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eilse lumesaju tagajärgede likvideerimisega oli täna lõunaks jõutud nii kaugele, et suuremad teed olid lumest täiesti puhtad.

Ka väiksemad tänavad ja kõnniteed olid üldjuhul puhtad. Tallinncity.ee lugejad teatasid üksikutest kohtadest, kus asjad nende hinnangul käest ära olid. « Süsta tänav Põhja-Tallinnas. Kõnnitee absoluutselt läbimatu 90 protsendi ulatuses,» teatas üks lugeja.

«Täna hommikul, ca kella 8 paiku jäi meie auto kinni Liivalaia tänaval kohtumaja juures nn parkimistaskus, kui korraks peatusime, et kooliminevat last maha panna.

Lahti olid lükatud küll kõik neli sõidurida, aga parkimistaskud polnud küll ühtegi sahka näinud öö jooksul,» ütles teine.

«Mustamäel, Akadeemia tee 32 ehk Mustamäe Sotsiaalmaja ümber ei koristata vahel päevade kaupa lund, nagu näiteks jõulude paiku oli nädal aega koristamata ja nüüd ka ue aasta tulekuga. Täna lõpuks ometi liigutati,» kurtis üks lugeja.

«Akadeemia teel 32 maja juures, teisel pool teed oli kogu parkla lumi lükatud kõnniteele.

Noor inimene kalpsab sealt läbi aga, kuidas vanur bussipeatusesse saab,» küsis veel üks lugeja. Mainitud koha kohta on Tallinncityle kaebusi laekunud ka varem.

Etteheited kõlasid ka Hariduse tänava kohta: «Tänav on umbes, invakohale on lükatud suur lumekuhi, lapsed ukerdavad libedatel kõnniteedel.»

Varahommikul oli Tallinna tänavatel väljas 69 ühikut lumekoristustehnikat ja 29 labidameeste brigaadi. Vanalinnast ja südalinna piirkonnast  veeti välja  1800 kuupmeetrit lund.  Libeduse tõrjeks puistati tänavatele 12 tonni sõelmeid ja teedele 398,5 tonni kloriide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles