Ilmataat nörritab uisuplatsimeistreid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Verevi järvel said nädalavahetusel valmis suur uisuplats ja umbes poole kilomeetri pikkune kiiruisurada. Kasutada sai neid aga õige lühikest aega.
Verevi järvel said nädalavahetusel valmis suur uisuplats ja umbes poole kilomeetri pikkune kiiruisurada. Kasutada sai neid aga õige lühikest aega. Foto: Kristjan Teedema

Hulk vaeva nähti linna ja maakonna uisuplatsidel pakaselise ilmaga, kuid sulaga ähvardab suur töö ja kulutatud raha minna vett vedama. «Teist nii heitlikku talve ei mäletagi,» märkis SA Tartu Sport haldusjuht Mati Tol­moff.

Möödunud nädala alguses andis Tartu Postimees väikese ülevaate uisuplatside tegemisest linnas ning vahendas jäämeistrite sõnu, et mõne päeva pärast saavad soovijad juba uisud alla panna. Nii ka läks ning Tamme staadioni nurgal asuval väljakul õnnestus kasvatada jää umbes viie sentimeetri paksuseks, kinnitas Tolmoff.

Uisutamisvõimalusest haarasid sajad linlased kohe kinni ning pühapäeva hommikuni käis platsil vilgas tritsutamine. Siis läks aga soojaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles