Henri Anier naaseb Šotimaale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier on BBC andmetel väga lähedal sellele, et liituda Šotimaa kõrgliigas mängiva Dundee Unitediga. Anier mängis Šotimaal ka möödunud hooajal, kui esindas Motherwelli klubi. Sportlane ise ei soovinud enne lepingu allkirjastamist veel kommentaare jagada.

Suvel siirdus ründaja Motherwellist Saksamaa esiliigasse Erzgebirge Aue meeskonda, kus mitmesuguste probleemide tõttu läbi lüüa ei õnnestunudki. Suvist ettevalmistust segas vigastus ning kui ta tervenes, vahetusid klubis president ja peatreener, uue juhendaja Tomislav Stipici käe all kuivas Anieri mänguaeg kokku. Auega seob teda veel kaks ja pool aastat kestev leping. 

Daily Record kirjutab, et Henri Anieri vastu tundis huvi veel teinegi Šotimaa klubi Partick Thistle, kuid Dundee mänedžeril Jackie McNamaral õnnestus eestlane enda poole meelitada. Dundee United hoiab Šotimaa kõrgliigas hetkel 41 punktiga kolmandat kohta, liidrikohal asuvale Aberdeenile kaotatakse viie punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles