Teetööd aeglustavad liiklust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Maanteeinfokeskuse andmetel algab tänasest teekatte taastusremont Tallinn-Keila-Paldiski maanteel.

Alates tänasest alustatakse teekatte taastusremondiga Tallinn-Keila-Paldiski maanteel Tallinna linna piirist (Tähetorni tänavast) Hüüruni (kilomeetrid 11,3-16,0). Põhiliiklusele suletakse teelõik alates Instituudi tee ristmikust.

Keilast tulev liiklus suunatakse mööda Tallinna ringteed Kanama liiklussõlme ja Tallinn-Pärnu maantee kaudu Tallinna. Ümbersõiduna on võimalus kasutada Laagri-Harku teed ja Tallinnast väljasõidul Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maanteed.

Ühissõidukitele ning Hüüru ja Vatsla küla elanikele jääb maantee avatuks. Töödeorienteeruv lõpptähtaeg on 15. november 2010.

Teetruubi ehitustöödeks on liiklusele suletud:
- kell 9-13 Jõgeva maakonnas Tabivere-Visusti tee kuuendal kilomeetril. Ümbersõit on korraldatud marsruudil Sepaküla-Koogi-Tõrve-Visusti:
- kell 8.30-16.30 Võru maakonnas Vastseliina-Meremäe-Kliima tee esimesel kilomeetril. Ümbersõit Vana-Vastseliina - Illi kaudu.

Kõrgepingeliini ehitustöödega seonduvalt on kell 8-18.30-ni piiratud kiirust kuni 30 km/h ja suletud üks sõidurada Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maantee 169-ndal kilomeetril. Tööd kestavad orienteeruvalt 10. septembrini.

Sademeteta ilma korral tehakse teekatte märgistustöid Lääne-Viru maakonnas Kadrina-Viitna, Ambla-Tamsalu, Järva-Jaani – Tamsalu - Kullenga ja Uudeküla – Väike-Maarja maanteel ning Imastu teel.

Kiirust ei piirata, kuid ettevaatust aeglaselt liikuvast märgistustehnikast möödasõidul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles