Pealinna löökaugud muudavad autosõidu ohtlikuks

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Amor näitas eile löökauku Tallinnas Kolde puiesteel, kus ta pühapäeva õhtul lõhkus oma BMW velje ja rehvi.
Indrek Amor näitas eile löökauku Tallinnas Kolde puiesteel, kus ta pühapäeva õhtul lõhkus oma BMW velje ja rehvi. Foto: Liis Treimann

Muutlike ilmaolude tõttu tekivad juba jaanuaris teedele sügavad löökaugud, mida Tallinn armastab tähistada hoiatusmärgiga «Ebatasane tee».

Möödunud reede õhtul ootas vähemalt seitse autojuhti politsei saabumist Kadaka teel, kus nende sõidukid sügavas löökaugus viga olid saanud. Ohtlikul teelõigul oli väljas vaid hoiatusmärk «Ohtlik teepeenar», kuid autodele saatuslikuks saanud ja esmaspäevaks parandatud auk oli teel, mitte teepeenral.

Pühapäeva õhtul lõhkus Indrek Amor oma BMW velje ja rehvi Kolde puiestee Stroomi ranna poolses otsas oleva ülekäiguraja juures. «Kiirus oli alla 30, nagu siin tänaval ette nähtud. Aga tänav oli pime ja auk vett täis, nii et seda polnud üldse näha,» kirjeldas Amor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles