Indrek Teder pole veel tulevikuplaane teinud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Teder
Indrek Teder Foto: Mihkel Maripuu

Praeguse õiguskantsleri Indrek Tederi (57) hinnangul saab tema ametijärglaseks nimetatud Ülle Madisest hea õiguskantsler. Teder ei tea veel, mida ise ametist lahkudes tegema hakkab.

«Ma usun, et Ülle Madisest saab hea õiguskantsler, tal on igati põhjalikud õigusalased teadmised ning tugev kogemustepagas. Soovin talle edu uues ametis!,» ütles Teder BNS-ile.

«Minu ametiaeg kestab kuni 9. märtsini ning ma ei ole veel otsustanud, mida ma pärast õiguskantsleri ametiaja lõppu tegema hakkan,» lisas ta.

Riigikogu nimetas presidendi õigusnõuniku ja Tartu Ülikooli riigiõiguse professori Madise teisipäeval peetud salajasel hääletusel uueks õiguskantsleriks. Tema poolt hääletas 72, vastu oli üheksa ja erapooletuks jäi kaks saadikut.

Madise õiguskantsleriks toetas parlamendi põhiseaduskomisjon ning neljast parlamendifraktsioonist kolm - Reformierakonna, Keskerakonna ja Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioonid. Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsioon jättis Madise toetamise saadikute otsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles