Hiljuti pinnatud tee lõhub autosid

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii jalakäijatel kui autojuhtidel tuleb Vara-Matjama hiljuti pinnatud teelõigul ettevaatlik olla, sest seal on killustik lahti. Matjamal (pildil) on üks autoomanik lahtise killustiku pärast juba esiklaasi välja vahetanud, nädal tagasi sai ta samas kohas uude esiklaasi uue tabamuse.
Nii jalakäijatel kui autojuhtidel tuleb Vara-Matjama hiljuti pinnatud teelõigul ettevaatlik olla, sest seal on killustik lahti. Matjamal (pildil) on üks autoomanik lahtise killustiku pärast juba esiklaasi välja vahetanud, nädal tagasi sai ta samas kohas uude esiklaasi uue tabamuse. Foto: Margus Ansu

Suvel pinnatud Vara ja Matjama vahelisel üsna elava liiklusega teelõigul hakkas sügisel autorataste alt lendama killustik, mis on puruks löönud mitu auto esiklaasi. Paraku pole see esimene ebaõnnestunud pindamine siinkandis.

Maanteeameti Lõuna regioon on saanud kaks kahjunõuet autoomanikelt, kelle sõiduk sai kannatada Vara ja Matjama vahelisel teelõigul. Lisaks kahele kahjunõudele on amet samal lõigul lahtise killustiku pärast viga saanud autode kohta saanud ka mitu teadet, tõdes maanteeameti Lõuna regiooni hooldevaldkonna juht Tiit Valt.

Vara kandis elav anonüümseks jääda soovinud autoomanik on Matjamal temast mööda sõitnud auto rataste alt lennanud kivi tõttu juba korra esiklaasi välja vahetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles