Läheb jälle sõnasõjaks

Priit Pullerits
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinnaline väitlusareen: Eesti Kunstiakadeemia tudengite loodud eelmiste, Euroopa Parlamendi valimiste debatistuudio graafiline lahendus võitis Eesti disainiauhindade konkursil kuld- ja pronkspreemia ekraanigraafika ja keskkonnadisaini kategoorias. Töö autorid on Mikk Jõgi, Uku-Kristjan Küttis, Erik Heinpalu ja Henno Luts. Fotol keskel saatejuhid Lauri Hussar ja Andres Kuusk.
Auhinnaline väitlusareen: Eesti Kunstiakadeemia tudengite loodud eelmiste, Euroopa Parlamendi valimiste debatistuudio graafiline lahendus võitis Eesti disainiauhindade konkursil kuld- ja pronkspreemia ekraanigraafika ja keskkonnadisaini kategoorias. Töö autorid on Mikk Jõgi, Uku-Kristjan Küttis, Erik Heinpalu ja Henno Luts. Fotol keskel saatejuhid Lauri Hussar ja Andres Kuusk. Foto: ERR

«Valimisstuudio» on otsustanud sedapuhku hakkama saada ilma ekspertideta.

Andres Kuusk, keda enamik tunneb «Foorumi» ekraanilt, on memo-kirjutaja-tüüp. Saateid ette valmistades trükib ta eeltöö käigus leitud paeluvad tõsiasjad ja pähe turgatanud mõtted arvutisse. Siis on neid hea seal õigel hetkel võtta ja vaheda relvana käiku lasta.

Kuusk on valmis oma memopagasi käiku andma uue nädala kolmapäevast, mil ETV toob tavapärase «Foorumi» asemel vaatajate ette järjekordse, riigikogu valimistele pühendatud «Valimistuudio».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles