Kurikamõrvas kahtlustatav võib olla seotud vägistamisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli tiik.
Snelli tiik. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Snelli pargi kurikamõrvas kahtlustatav on Eesti Päevalehe andmetel abielus pereisa ja kõrgelt hinnatud kokk, kes võib olla seotud ka vägistamise või vägistamiskatsega, mille käigus ta mainis ähvardusena oma varasemaid tegusid, ning mille ohver pöördus politseisse, misläbi avastati, et saadud DNA-proov klappis mõrvapaigalt leituga.

Nii Põhja ringkonnaprokuratuuri kui ka politsei- ja piirivalve esindajad ei soovinud neid väiteid veel kommenteerida, viidates seaduses kirja pandule ning edasistele toimingutele.

Kurikaga relvastatud mees ründas 23. novembri varahommikul Tallinna kesklinnas Snelli tiigi äärsel jalgrajal tööle tõtanud 34-aastast meteoroloogi Krista Odakivi, kes suri saadud peavigastustesse hiljem haiglas.

Mõnisada meetrit eemal jäi maniaki teele 33-aastane naine, keda kurikamees ründas Toompea nõlval Patkuli trepil. Seekord pääses ohver raskete vigastustega.

Mis mehe nii äärmusliku teoni viis, üritavad uurimisorganid avalikkuse eest kohtuistungini saladuses hoida. Postimehe andmeil rääkis 28-aastane Vjatšeslav uurijaile, et mõrvahommikul ajendas teda Tallinna kesklinnas vägivallatsema isiklikel põhjustel tekkinud viha kogu naissoo vastu.

Sisuliselt tähendab see, et varem kriminaalkorras karistamata Vjatšeslavi ohvriks võinuks sattuda iga tema teele ette sattunud naine. Nagu mees väidetavalt uurijaile vihjas, ei oleks ta tol hetkel tagasi kohkunud ka vägistamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles