Uhke viskepidu tõi Rockile vägeva võidu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste korvpalli meistriliigas võitis TÜ/Rock kodusaalis Kalev/Cramo 66:54.
Eesti meeste korvpalli meistriliigas võitis TÜ/Rock kodusaalis Kalev/Cramo 66:54. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sellist viskepidu näeb Euroopa korvpallis harva – Tartu Rocki korvpallimeeskond saatis EuroChallengeʼi sarja vahegrupiturniiri kohtumises Saraatovi Avtodoriga teele 33 kolmepunktiviset ja tabas neist 19. Seda kõike suudeti võõral väljakul, ning mis veelgi olulisem, lisaajale läinud ülitähtsas võidumängus.

«Pärast esimeses voorus kodus saadud kaotust tulime selle võiduga mängu tagasi,» õhkas Rocki peatreener Gert Kullamäe. «Mehed on igal juhul kiitust väärt!»

Saratovi korvpallihallis peetud kohtumise stsenaarium võiks teha silmad ette ka Hollywoodi parimatele kassahittidele. Väiksem ja pealtnäha väetim Rock jäi teisel veerandajal kaheksapunktilisse kaotusseisu, kuid suutis seisu viigistada ning teist poolaega alustati sisuliselt võrdselt platvormilt. Kolmanda veerandaja lõpuks juhtis Rock kahe silmaga ning selleks hetkeks olid tartlased tabanud juba 14 kaugviset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles