Galerii: Pärnu riigigümnaasiumis toimus täna sarikapidu

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti Pärnu tulevase riigigümnaasiumi sarikapidu, millega tähistati Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) kommunikatsioonijuhi Madis Idnurme sõnul olulist vaheetapi ehituses. 

Sarikapärja tõid koolihoone katuselt alla Pärnu Koidula gümnaasiumi direktor Indrek Kaldo, Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, RKASi juhatuse esimees Jaak Saarniit ja OÜ Nordlin Ehitus juhatuse esimees Ülo Older.

Tulevane riigigümnaasium rajatakse praeguse Pärnu Koidula gümnaasium baasil ning selleks rekonstrueeritakse täielikult tänapäevastele nõuetele vastavaks 1979. aastal valminud õppehoone koos suure võimlaga. Erilist tähelepanu pööratakse kaasaegse õpikeskkonna funktsionaalsusele ning energiasäästlikkusele.

Haridus- ja teadusministeerium, Pärnu linnavalitsus ja RKAS on sõlminud kolmepoolse koostööleppe, mille kohaselt gümnaasiumihoone rajamist juhib RKAS, sealhulgas viib läbi kõik vajalikud riigihanked.

RKASi andmetel lähevad ehitustööd maksma 4,15 eurot, millele lisandub käibemaks.

Riigigümnaasiumi õpilaste arvuks on planeeritud 756, koolipersonaliks koos õpetajatega kuni 60 inimest. Õppetöö hoones algab käesoleva aasta 1. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles