Firmad osalevad mainekatel messidel

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal Saksamaal Kölnis peetaval suurel mööblimessil on Tarmeko LPD osaühing väljas disainpuhketoolide ja lastemööbliga. Viimase stendist saatis ettevõte eile messilt ka foto.
Sel nädalal Saksamaal Kölnis peetaval suurel mööblimessil on Tarmeko LPD osaühing väljas disainpuhketoolide ja lastemööbliga. Viimase stendist saatis ettevõte eile messilt ka foto. Foto: Triinu Lööve

Saksamaal sel nädalal peetaval kolmel suurel rahvusvahelisel messil esindavad Eestit ka kuus firmat Tartust ja Tartumaalt. Lähimatest naabritest tutvustavad neil messidel oma tooteid üks ettevõte Jõgevamaalt ja üks Põlvamaalt. 

Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS) osaleb koos Eesti ettevõtetega Saksamaal  peetaval rahvusvahelisel mööblimessil IMM Cologne, ehitusmessil BAU ja paadimessil Boot Düsseldorf, teatas EASi kommunikatsioonijuht Karina Loi.

Kui rahvusvahelisel mööblimessil IMM Cologne on meie ettevõtted EASi toel väljas juba mitmendat aastat, siis nii Boot Düsseldorfi kui ka BAU messil on EAS ühisstendiga väljas esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles