Suusabuss viib tasuta Otepääle

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeva õhtul tegi suusabuss esimese reisi ning tõi Väikese Munamäe suusakeskuse parklasse ligi paarkümmend Tartu lumelaudurit ja suusatajat.
Teisipäeva õhtul tegi suusabuss esimese reisi ning tõi Väikese Munamäe suusakeskuse parklasse ligi paarkümmend Tartu lumelaudurit ja suusatajat. Foto: Priit Tammemägi

Tartu ja Otepää vahel alustas sel nädalal liinisõite suusabuss, mis viib märtsi keskpaigani igal teisipäeval ja neljapäeval suusahuvilised tasuta Väikese Munamäe suusakeskuse juurde ja toob hiljem tagasi.      

Nii Väikese Munamäe kui Kuutsemäe suusakeskust haldav Priit Tammemägi ütles, et suusabussi idee pole uus. «Enamik maailma suusakeskusi on suusabusse täis ja meie seda välja ei mõelnud. Küll aga mõtlesime häid asju ka Eestis rakendada,» rääkis ta.

Tammemäe sõnul arutati bussiideed juba sügisel, kuid reaalsuseks sai liin tänu paljudele koostööpartneritele. Suusabussi sõite toetavad rahaliselt Tartu linn, Otepää vallavalitsus, Tartu Mill ja Lõunakeskus. Tartu linn eraldas selleks reservfondist selle nädala istungil 1000 eurot.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles