Raatuse koolist kostis mõtteraginat

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Descartes’i kooli 2. klassi õpilased Liisa Riso (vasakult), Maria Kronberg, Kaur Marten Pärn ja Diljara Piiri ootasid alguses võitu, kuid pärast esimest vooru nad selles enam nii kindlad polnud.
Tartu Descartes’i kooli 2. klassi õpilased Liisa Riso (vasakult), Maria Kronberg, Kaur Marten Pärn ja Diljara Piiri ootasid alguses võitu, kuid pärast esimest vooru nad selles enam nii kindlad polnud. Foto: Kristjan Teedema

Raatuse koolis peeti eile 2. klassi õpilaste traditsioonilise mälumängu «Mõtteragin» finaali. Võistlus leidis aset kuuendat aastat ning sellest võttis tänavu osa 21 Tartumaa võistkonda.

Olukorda, kus mitte keegi küsimusele vastata ei osanud, mängus ei tekkinud. Kui mõni rühm ei teadnudki vastust, oli kellelgi teisel juba käsi püsti.

«Mõtteragina» mälumängu küsimused hõlmavad igal aastal paljusid valdkondi, nagu muusika, sport, loodus, sõnavara, Tartu ja Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles