Vahi elanikud said bussiühenduse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss nr 735 peatub Vahi aleviku ainsal kruusakattega teel, Kaupmehe tänaval, linna poole sõites kümme korda päevas.
Buss nr 735 peatub Vahi aleviku ainsal kruusakattega teel, Kaupmehe tänaval, linna poole sõites kümme korda päevas. Foto: Risto Mets

Linnaga piirnevas umbes 1500 elanikuga Vahi alevikus hakkasid hiljuti peatuma Vasula poole sõitvad ja sealt saabuvad maakonnaliinide bussid. Tartu buss väljub alevikust kümme korda päevas.

See peatus oli Tartu valla soov ja uude liinihankesse sai see ka sisse pandud, rääkis maavalitsuse majanduse ja ühistranspordi peaspetsialist Anne Vodi. Nüüd teevadki Vasula poole liikuvad või sealt saabuvad bussid sissesõidu Narva maanteelt Kaupmehe tänavale. Peatus asub Pärna alleel lastehoidude läheduses. Nii saavad vanemad, kes autoga ei sõida, teatud kellaaegadel bussiga lapsi hoidu viia ja neid sealt koju tuua.

Sõidugraafik asub bussipeatuses ja peatus.ee veebilehel. Selle järgi väljub esimene buss Tartu poole kell 8 hommikul, viimane aga kell 18.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles