Pistise andmises kahtlustatav Palusaar pakkus kautsjoniks 450 000 krooni

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Palusaar
Peeter Palusaar Foto: Kaitsepolitseiamet

Kohtupidamise eest Hispaaniasse pakku läinud, kuid seal tabatud ning märtsis Eestisse toimetatud ärimees Peeter Palusaar, keda kahtlustatakse pistise andmises, pakkus täna enda vahi alt vabastamise eest kautsjoniks 450 000 krooni.

Kohtunik Merle Parts otsustab Palusaare võimaliku kautsjoni vastu vabastamise 7. septembri pärastlõunal, vahendab ERRi uudisteportaal.

Mais pakkus Palusaar enda vabastamise eest kautsjoniks 250 000 krooni, kuid kohtunik Parts jättis ta õigusemõistmise huvides siiski vahi alla.

Tallinna keskerakondlasest linnaametniku Ivo Parbuse ja Palusaare ning veel 13 osalisega pistisesüüasja esimene istung on määratud 2011. aasta 10. jaanuarile.

Palusaar on varem süüdimõistetud kelmustes ja dokumendi võltsimises ning karistatud tingimisi vangistuse ja rahatrahvidega, kuid praeguseks on tema varasemad karistused kustunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles