Põhja ja Lääne prokuratuurid saavad uued juhid

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Pern
Taavi Pern Foto: Liis Treimann

Alates 1. märtsist asub Põhja ringkonnaprokuratuuri juhtima riigiprokurör Taavi Pern ja Lääne prokuratuuri Kristine Tamm.

Uued juhtivprokurörid nimetas justiitsminister ametisse riigi peaprokuröri Lavly Perlingu ettepanekul.

Perling tõi esile, et Taavi Pern on professionaalne kriminaalmenetluse juht ja jurist. Samuti on tema tugevuseks koostöövõime nii siseriiklikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. Erilist ära märkimist väärib riigiprokuratuuri kinnitusel Perni panus kriminaalmenetlustes kuritegeliku tulu tuvastamisse ja konfiskeerimisse.

Kristine Tamm tunneb Perlingu sõnul põhjalikult Lääne ringkonnaprokuratuuri tööpiirkonda, sealseid probleeme ja omab selget arenguvisiooni, kuidas kuritegevuse vastast võitlust seal piirkonnas tulemuslikult juhtida.

Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kadri Väling asub 1. märtsist riigiprokuratuuri järelevalveosakonna riigiprokuröri ametikohale.

Põhja ringkonnaprokuratuuri senine juhtivprokurör Endla Ülviste asub Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokuröri ametikohale. Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtinud Jüri Pikma siirdub pensionile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles