Tõrvandi päästekomando kolis Tartusse

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. veebruarist Kalevi tänava depoos töötavast Tartu päästekomando pealikust Igor Galjutinist vasakul on päästeauto, mille uksel on veel Tõrvandi komando kiri. «Varsti on siin uksel Tartu,» kinnitas pealik. Tema selja taga oleva õige kirjaga paakauto sai komando linna kolleegidelt.
1. veebruarist Kalevi tänava depoos töötavast Tartu päästekomando pealikust Igor Galjutinist vasakul on päästeauto, mille uksel on veel Tõrvandi komando kiri. «Varsti on siin uksel Tartu,» kinnitas pealik. Tema selja taga oleva õige kirjaga paakauto sai komando linna kolleegidelt. Foto: Kalev Saar

Seni Ülenurme vallas asunud Tõrvandi komando kolis Tartusse Kalevi tänaval remonditud depoosse ja kannab nüüd Tartu päästekomando nime. Päästjad jäävad Kalevi tänavale seniks, kuni Maarjamõisa linnajaos valmib uus hoone.

Tartu päästekomando esimene ametlik tööpäev Kalevi ja Aleksandri tänava vahel asuvas depoos oli pühapäeval, 1. veebruaril. «Esimesed väljasõidud on siit juba tehtud,» ütles eile hommikupoolikul Lõuna päästekeskuse Tartu komando pealik Igor Galjutin.

Pühapäeval käisid Tartu komando päästjad Riia tänaval, kus tänavavalgustuses oli tekkinud lühis, päästjate abi seal õnneks vaja ei läinud, juhtumiga tegelesid elektrikud. Teised kaks väljakutset olid seotud ekslikult tööle hakanud tuletõrjealarmidega, tulekahju ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles