Reitinguagentuur: Tallinn on ennast hästi majandanud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reitinguagentuuri Moodys asepresidendi Massimo Visconti arvates on Tallinna linn ennast hästi majandanud.
Reitinguagentuuri Moodys asepresidendi Massimo Visconti arvates on Tallinna linn ennast hästi majandanud. Foto: Eeva Kaun

Tallinna linnavalitsuse andmetel tõdes täna linnapea Edgar Savisaarega kohtunud rahvusvahelise reitinguagentuuri Moodys asepresident Massimo Visconti, et Eesti pealinn on ennast hästi majandanud.

Massimo Visconti hindas Raepressi teatel väga kõrgelt Tallinna finantsametnike tööd ning toonitas, et rahvusvaheliste analüütikute jaoks on kõik vajalik informatsioon avalikult kättesaadav ja väga detailne ning isegi paremal moel esitatud kui mõnes vanas Euroopa riigis

Visconti tundis erilist huvi selle vastu millised on linna kavatsused toimetulekuks tänases majanduskeskkonnas, et tagada elanikele vajalikud avalikud teenused. Moodyse asepresidendile pakkusid huvi ka riigi ja linna vahelised suhted aasta enne kohalikke valimisi.

Rahvusvaheline reitinguagentuur on Tallinna linna hinnanud kõrgelt, Tallinna reiting on A3 stabiilse väljavaatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles