Torm andis päästjatele lisatööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hädaabinumber 112.
Hädaabinumber 112. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Möödunud ööpäeval registreeriti häirekeskustes 53 loodusõnnetusest põhjustatud sündmust.

Teadetest 12 tuli Ida-Viru maakonnas, 10 Tallinnas, kaheksa Lääne-Viru maakonnas, seitse Tartu maakonnas, viis Harju maakonnas, neli Põlva maakonnas, kolm Valga maakonnas, kaks Jõgeva maakonnas, üks Pärnu maakonnas ja üks Hiiu maakonnas.

Peamiselt käisid päästjad kõrvaldamas teele ja elektriliinidesse kukkunud puid.

Harjumaal kukkus juba eile pärastlõunal Loksa külas puu elektriliinidesse, õhtul kella poole kaheksa ajal teatati Maardus, Aruheina tänava mõlemat sõidusuunda sulgevast puust. Tund peale keskööd teatati veel kahest tuule räsitud puust Maardu linnas.

Põlvamaal teatati kell 2.38 Räpina vallas Suure-Veerksu külas elektriliinidesse kukkunud puust, mistõttu oli murdunud ka betoonist elektripost. Päästjad ootasid ära elektrikud, kes tagasid elektriohutuse, seejärel eemaldati puu ning post teelt.

Sarnaselt oli elektrikute abi vaja eile õhtul kell 18.32 Tartumaal Alatskivi vallas Torila külas, kus puu oli kõrvalhoonele kukkunud ning purustanud elektriliinid. Päästjad eemaldasid osa ohtlikust puust. Elektriliinide parandamine jäi elektrikute ülesandeks.

Tartus oli eile õhtul kell 20.22 Võru tänaval puu majale kukkunud nii, et ohustas möödujaid. Päästjad stabiliseerisid puu ja piirasid ohtliku ala. Kell 20.56 teatati, et Ülikooli tänava hoones, kus asub Sampo panga kontor, on varikatuse plekid ohtlikult lahti tulnud. Päästjad eemaldasid plekid ja piirasid ohtliku ala lindiga.

Valgamaal oli eile hommikul kell 11.32 Sangaste vallas Lossiküla külas juhtunud liiklusavarii, kus päästjad käisid autolt eemaldamas murdunud puu ja tagasid tuleohutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles