Saalihokkarid tahavad play-off’i

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMÜ saalihokimeeskond teeb kõvasti trenni, sest juba 14. veebruaril mängivad nad Sparta meeskonna vastu.
EMÜ saalihokimeeskond teeb kõvasti trenni, sest juba 14. veebruaril mängivad nad Sparta meeskonna vastu. Foto: Kalev Saar

Eesti maaülikooli spordiklubi esindusmeeskond võitis pühapäeval üliolulises mängus Jõgeva SK Tähe/Olivia tulemusega 7:6. See aitas saalihokimeeskonna lähemale võimalusele võistelda play-off’is.

Mäng oli pingeline ja kulges tasavägiselt. Kui 54. minutil jõudis seis 5:5 viigini, siis 57. minuti jooksul toimetas Sven Uue oma endise meeskonna väravavahi selja taha kaks palli järjest. Jõgeval õnnestus väravavahita mängides küll üks värav tagasi lüüa, kuid viiki nad enam ei jõudnud.

Hoolimata saadud võidust ei kiirusta Eesti maaülikooli saalihokimeeskonna kapten Juhani Võik kohe hooajale hinnangut andma. «Pole läinud päris ootuspäraselt, meil on viimase hetke kaotusi tulnud, mis on meele natukene mõruks teinud,» tunnistas ta. Samas leiab ta, et meeskond võitleb ja tahab võita, tähtsaim eesmärk on praegu jõuda play-off’i. Praegu liiguvadki nad edasipääsugraafikus, aga enamik kolmanda vooru mänge on veel ees ja seis ei ole kindlasti lõplik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles