Genialistide klubi raadio peab esimest sünnipäeva

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi osa saadetest sünnib Genialistide klubi ruumides, kinnitavad peatoimetaja Sven Paulus (vasakul) ja Mihkel Vinogradov, et raadios saab kaasa lüüa igaüks, hoolimata tema asukohast.
Kuigi osa saadetest sünnib Genialistide klubi ruumides, kinnitavad peatoimetaja Sven Paulus (vasakul) ja Mihkel Vinogradov, et raadios saab kaasa lüüa igaüks, hoolimata tema asukohast. Foto: Kristjan Teedema

Homme tähistab Tartu kogukondi ühendav Generaadio esimese eetriaasta täitumist. Kuigi praegu löövad kõik saatetegijad kaasa vabatahtlikult, loodetakse, et see tegevus võiks kunagi tulevikus olla ka palgatöö.

Aasta jooksul on ettevõtmises kaasa löönud üle kuuekümne inimese ning praegu pakub raadio ligi kolmekümmet saadet, mis keskenduvad nii kultuurile, poliitikale kui ka keskkonnale – seega on internetiraadios saateid igale maitsele. Kui algusaegadel oli vaid üks saade päevas, siis nüüd on programm rikkalikum ja pakub iga päev kolm-neli saadet.

Praegusel peatoimetajal Sven Paulusel on ligi 15-aastane kogemus mitmesugustes meediaväljaannetes, kuid sellest hoolimata teeb ta tööd Generaadios vabatahtlikult. Kui Generaadio tööle hakkas, oli Paulus Portugalis, kus vabatahtliku töö kõrvalt tegi ka koos Erasmuse tudengitega raadiosaateid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles