Lugeja küsib: kust leiab Tallinnas soodsa hinnaga pidulikke rõivaid?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika kvartalis asuva Moetänava outlet- poest leiab peorõivad ka kokkuhoidlikum külastaja.
Baltika kvartalis asuva Moetänava outlet- poest leiab peorõivad ka kokkuhoidlikum külastaja. Foto: Martin Ilustrumm

Lugeja tahtis sõbrapäeva ja vabariigi aastapäeva eel teada, kuskohas Tallinnas saab end soodsalt, moodsalt, ent pidulikult riidesse panna. Tallinncity annab siinkohal mõned ostukohade soovitused ning ootab ostukohtade soovitusi ka teistelt lugejatelt kommentaariumisse!
 

Baltika kvartali Moetänava outlet (Veerenni 24)

Eesti moekaubamärkide fännid on tee Moetänavale ammu selgeks saanud, outlet ehk leiupood aga laienenud ja ostlejatel rohkem ruumi. Hinnad on soodsad - kleidid alates 15-st, pluusid 7-st eurost. Pidulik kleit maksab 26 eurot, ehteid kostüümide juurde saab soetada ka 1.95 euroga. Moetänavalt leiab hea hinnaga pakkumisi ka Montonilt ja Ivo Nikkolo kaubamärgilt.

Meeste outlet sealsamas on hea võimalus pidude hooaja hakul soodsa ülikonna soetamiseks: must kvaliteetne pidulik pintsak maksab veidi üle 100, püksid kõigest 25 eurot. Šiki hõbedase peopintsaku omanikuks võib saada umbes 70 euro eest.

Zara ja Mango

Kiirmoeketid on rohkem orienteeritud casual  rõivastele, kuid hea hinnaga kokteilikleidi võib sealt täiesti soetada umbes 40 euro eest. Mehi rõõmustab kindlasti asjaolu, et just praegu on Zara meesteosakonnas käimas allahindlus, kust pintsaku võib soetada kõigest 55, püksid 22 ja triiksärgi kõigest 19 euroga.

Denim Dream outlet Õismäel (Ehitajate tee 120)

Denim Dreami outletis ehk leiupoe peorõivaste valikus on näiteks allahindlusega Guessi mustad peokleidid, Kaubamärgitruud tarbijad leiavad oma rõõmuks poest ka Fornarina, Silvian Heach jt. brändide üksikuid järelejäänud tooteid.

Kaubamaja leiupood Lasnamäel Mustakivi keskuses (Mahtra 7)

Kuigi naisteriiete valik on poes kõige laiem, saab soodsamalt soetada ka laste- ja meesterõivaid ja -jalatseid, samuti kodukaupu. Kuni 22.veebruarini kõik püksid ja meeste särgid – 30%, lisandub Partnerkaardi või ClubOne soodustus. Kolme või nelja toote ostja saab täiendavalt 20, viie või enama toote ostja koguni 30 protsenti lisaallahindlust, millele lisandub ka Kaubamaja Partnerkaardi soodustus.

Tallinna vintage-poed: Paavli kaltsukas jt.

Taaskasutuskleidid on leidnud tee ka presidendiballile, niisiis tasub uhket peorõivast ka teise ringi poodi otsima minna. Paavli kaltsukas on vaieldamatult Tallinna suurim retro- ja taaskasutusesemete müüja. Nime on see saanud Koplis asuva tänava järgi, kus pood paikneb. Lisaks on laienetud mõnisada meetrit Kalamaja poole, kus asub Paavli sõsarpood Popovi kaltsukas. Paavli peahoone asub tuhande ruutmeetrises sisehallis, kuhu jõuab igapäevaselt samuti ligi 1000 uut eset. Seega toimub pidev kaubavahetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles