Tallinna uue trammi liinile jõudmine lükkub edasi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel teisipäeval hakkab tramm Moonika Tondi ja Kadrioru vahet sõitma.
Järgmisel teisipäeval hakkab tramm Moonika Tondi ja Kadrioru vahet sõitma. Foto: Martin Ilustrumm

Üleeilsel Tallinna Linnatranspordi ASi ja CAFi trammitehase esindajate kohtumisel selgus, et esimese uue trammi liinile tulek lükkub edasi ja teine uus tramm saabub Tallinna arvatust kuu aega hiljem.

«Praegu on selge, et esimene uus tramm ei lähe liinile 16. veebruaril, nagu esialgu oli kavandatud. Trammi testperiood Tallinnas pikeneb ja ta läheb liinile siis, kui tüübikatsetused on lõpetatud ja trammi üleandmise-vastuvõtmise akt saab allkirjastatud,» ütles Tallinna Linnatranspordi ASi avalike suhete juht Sirje Roht.

Roht lisas, et trammi sõitma hakkamise täpne kuupäev selgub siis, kui nad on CAFilt saanud uue, korrigeeritud ajakava. «Teine tramm saadetakse tehasest Tallinna poole teele veebruari lõpus,» märkis ta. Roht lisas, et tüübikatsetused on seni läinud ladusalt ja need jätkuvad etteantud programmile järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles