Tallinna lähedal tehakse teekatte taastusremonti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Margus Ansu.

Maanteeinfokeskus annab teada, kus peaks liiklejad täna tähelepanelikud olema.

Seoses teekatte taastusremondiga Tallinn-Keila-Paldiski maanteel Tallinna linna piirist (Tähetorni tänavast) Hüüruni (kilomeetrid 11,3-16,0) on läbivale liiklusele suletud teelõik alates Instituudi tee ristmikust kuni Hüüruni (kilomeetrid 12,2-16).

Liiklus on ümber suunatud Tallinna ringtee, Kanama liiklussõlme ja Tallinn-Pärnu maantee kaudu. Ümbersõiduks on võimalus kasutada Laagri-Harku ja Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna maanteed.

Tartu linna lahtiste meistrivõistluste ajal jalgrattaspordis on kell 12-14.30ni lõiguti piiratud liikumiskiirust ning muudetud liikluskorraldust Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu mnt. km 122-130, Tartu-Jõgeva mnt. km 0-5,6 ja Kärkna-Korbatu mnt. km 0-7,1.

Esmaspäeval, 6.septembril alustatakse Kanama liiklussõlme peale- ja mahasõidukaarte katte remonditöödega. Rambid suletakse ükshaaval freesimise ja asfalteerimise ajaks ning liiklus suunatakse ümber teiste rampide kaudu. Kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h. Remont kestab orienteeruvalt 1.oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles