Beebide südame töö pääseb sümfooniasse

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rahvusringhäälingu uudistereporteri Marii Kanguri diktofonile jäänud beebide südamelöökidest, mida intensiivravipalati meditsiinitehnika kuuldavaks tegi, saab inspiratsioonivõimalus  uue sümfoonia loojale. Kängurutoolis ema rinnal ja isa läheduses magav väike Helin sai samal päeval kuuvanuseks.
Eesti rahvusringhäälingu uudistereporteri Marii Kanguri diktofonile jäänud beebide südamelöökidest, mida intensiivravipalati meditsiinitehnika kuuldavaks tegi, saab inspiratsioonivõimalus uue sümfoonia loojale. Kängurutoolis ema rinnal ja isa läheduses magav väike Helin sai samal päeval kuuvanuseks. Foto: Kalev Saar

Kuuvanune Helin ei tea midagi. Tema magab oma ema rinnal õnneliku beebi asendis ega pane ilmselt tähele mitte ühtegi neist piiksudest, mis üle palati kajavad ja mida raadio uudistereporter Marii Kangur diktofoniga salvestab.

Helid märgivad meditsiiniaparatuuri vahendusel kuuldavaks saanud laste südamelööke ning need ei ole mitte ainult Helini, vaid veel kolme lapse südamekesed, mis tihedate piiksude saatel üksteise võidu löövad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles