Noored arhitektid lasid Nõos fantaasial lennata

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ Tallinna kolledži teise kursuse tudengid Maire Suimets ja Priit Ingver näitavad koos kursusekaaslastega tehtud töid.
TTÜ Tallinna kolledži teise kursuse tudengid Maire Suimets ja Priit Ingver näitavad koos kursusekaaslastega tehtud töid. Foto: Risto Mets

Värsked mõtted väljastpoolt võivad elu edasi viia ning selle mõttega kutsuski Nõo vald appi noored maastikuarhitektid. Möödunud nädalal tutvustasid nad oma töid, pakkudes välja nii mõndagi üllatavat.

Koolitööna Nõo aleviku kujundamise ette võtnud Tallinna tehnikaülikooli Tallinna kolledži maastikuarhitektuuri tudengitest polnud enamik varem alevikus käinudki. Niisiis alustasid nad puhtalt lehelt.

Eranditult kõigist töödest koorus välja üks selge sõnum: väärika ajalooga alevikul puudub keskväljak. Kuid keskus peab ühel asulal olema, niisamuti nagu inimesel süda, märkis kursuse juhendaja ja arhitekt Tiina Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles