Selgusid «Eesti laulu» esimesed finalistid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hilisõhtul said Helen Sürje ja Indrek Vaheoja juhitud ETV otsesaates teatavaks esimesed viis «Eesti laul 2015» finalisti. Žüriilt ja 18 000 osalisega telefonihääletusel saadud punktid liideti.

Esimesest poolfinaalist pääsesid finaali Elisa Kolk, Elephants From Neptune, Robin Juhkental & The Big Bangers, Maia Vahtramäe ja The Blurry Lane.

Raadio Elmari peatoimetaja Owe Peterselli arvates oli üldmulje kirju, selgelt olid eristunud liidrid, kuid lõplik valik ei vastanud täielikult tema ootustele. «Paar tugevat lugu jäid viie hulgast välja,» sõnas ta.

Eelmisel aastal «Eesti laulu» konkursil osalenud lauljatar Anneliis Kits oli tänavu žüriiliikme rollis. Kaks tema lemmikut jõudsid ka finaali. «Üllatuseks oli see, et mõned kindlad favoriidid ei pääsenud finaali,» kommenteeris lauljatar.

Esimese poolfinaali žüriisse kuulusid Anneliis Kits, Grete Paia, Marie Vaigla, Mare Väljataga, Erik Morna, Valner Valme, Alar Kotkas, Sander Mölder, Owe Petersell, Peedu Kass ja Koit Toome. Žürii lemmikud (juhuslikus järjekorras) olid Liis Lemsalu & Egert Milder, Robin Juhkental & The Big Bangers, Elisa Kolk, Elephants From Neptune ja Karl-Erik Taukar.

«Eesti laulu» teine poolfinaal on 14. veebruaril, võistluse finaal toimub 21. veebruaril Tallinnas Nordea kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles