Toiduakadeemia kutsub hobikokkajaid sõbrapäeval uute roogade valmistamist õppima. Sõbrapäeva kokanduskursus algab laupäeval, 14. veebruaril kell 17 ning seda juhendab Balthasari peakokk Sergei Trunov.
Sõbrapäevaks kutsutakse kokanduskursusele
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menüüs on pärmitaignast soolalõhe-toorjuusturull punase kalamarja ja hapukoorevahuga, muskaatkõrvitsa koorene kreemjas püreesupp pardiliha ja peterselli pestoga, madalal temperatuuril küpsetatud veisesisefilee sinihallitusjuustuga, kartuli-pastinaagi gratään, praetud portobello seened, blanšeeritud sparglid, mustika provance kaste ning magustoiduks soe šokolaadikook portveiniste mustade ploomide ja vaniljejäätisega.
Toiduakadeemia kolis hiljuti kesklinna ning asub nüüd Lootsi keskuse III korrusel (Lootsi tn.8). Kursusele tuleb pääsmed eelnevalt soetada nende kodulehelt.