Suusamaraton tuleb täies pikkuses

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumega on ilmataat tänavu kitsi, ent kui sel nädalal tõsist sula ja vihma ei tule, saab maratoni kenasti ära pidada, ütles eile hommikul Tartu maratoni korralduskomiteele maratoniklubi juht Indrek Kelk.
Lumega on ilmataat tänavu kitsi, ent kui sel nädalal tõsist sula ja vihma ei tule, saab maratoni kenasti ära pidada, ütles eile hommikul Tartu maratoni korralduskomiteele maratoniklubi juht Indrek Kelk. Foto: Kristjan Teedema

«Hea ettepanek!» hüüdis Tartu maratoni korralduskomitee eile hommikul üksmeelselt pärast seda, kui suure suusasõidu peakorraldaja Indrek Kelk pani ette viia arvult 43. maraton läbi täispikkuses ehk Otepäält Elvani.

Laupäevane sula ja vihm panid maratoni korraldajad tõsiselt muretsema, sest kui kaob seegi vähene lumi, mis talvel maha pudenenud, jäänuks pidamata nii teatemaraton, avatud raja sõit kui ka nädal hiljem kavas olev Tartu maraton.

Laupäeva õhtul ja ööl tulnud lumelisa andis aga enesekindlust juurde ning pühapäevased suusasõidud tõestasid, et rada on läbitav otsast lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles