Riigigümnaasium avab IT õppesuuna

, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu töötab Tamme gümnaasiumis korraga kaks direktorit. Sügisel hakkab Vallo Reimaa (vasakul) juhtima Tamme kooli ning Ain Tõnisson Tamme gümnaasiumi.
Praegu töötab Tamme gümnaasiumis korraga kaks direktorit. Sügisel hakkab Vallo Reimaa (vasakul) juhtima Tamme kooli ning Ain Tõnisson Tamme gümnaasiumi. Foto: Kristjan Teedema

Uuel õppeaastal alustab Tartu Tamme gümnaasium tööd Nooruse tänava remonditud majas. Lisaks kolimisele ootavad kooli ees ka sisulised uuendused, näiteks lisandub infotehnoloogia õppesuund.

Eelmisel nädalal kirjutas Tartu Postimees, et Tartu linnavalitsus saatis volikogule eelnõu, mis valmistab ette Tamme gümnaasiumi üleandmise riigile ja sellest eraldatud põhikooliastmest uue kooli moodustamise.

Riigigümnaasiumi direktori Ain Tõnissoni sõnul ootab kooli lisaks juriidilistele muudatustele ees mitmeid teisi uuendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles