Kehva tabavuse kiuste magus võit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev / Cramo teenis korvpalli Ühisliigas hooaja seitsmenda võidu, kui võõral väljakul mängiti lisaajal 75:65 üle Samaara Krasnõje Krõlja. Seisuga 57:57 lõppenud normaalaja lõpus oli Rain Veidemanil võimalik juba asi ära otsustada, kuid Veideman kaotas palli ja andis veel ka vastastele võimaluse, mida siiski ära ei kasutatud.

«Töövõit! Normaalaja lõpus oli ka natuke õnne. Suutsime neid kõik 45 minutit suruda ja kaitses hästi mängida. See oligi kaitse võit,» oli kalevlaste peatreener Alar Varrak rahul. «Samas meie visketabavus jättis soovida (kahepunktivisked 43 protsenti, kolmepunkivisked 18 protsenti) ja seetõttu on võidu üle eriti hea meel.»

Kui Samaara tegi kohtumise jooksul 21 pallikaotust, siis kalevlased kaotasid palli vaid kuuel korra. «Ega nemad meid väga ei surunud, ka Scott (Machado) juhtis mängu väga hästi,» põhjendas neid numbreid Varrak.

Kümne mehega mängule sõitnud kalevlaste ridades kandsid mänguaja mõistes taas suurimat raskust neli meest (Machado, Rain Veideman, Frank Elegar ja Gregor Arbet), skoori eest hoolitsesid aga Machado (28 punkti), Veideman (18) ja Elegar (15). Koheselt pole Kalev/Cramol aga ühegi uue mehega arvestada, kuna Varraku sõnul Tallinnasse jäänud Oleksi Petšerov peab ennast esmalt tõestama hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles